Zdroje věnované příčinám, projevům, diagnostice a léčbě chudokrevnosti (anemie). Jaké jsou nejznámější druhy anemie, která onemocnění zpravidla chudokrevnost doprovází a jakou úlohu hraje při anemii strava? Odpovědi na tyto otázky naleznete v shromážděných příspěvcích.
Více v kategorii Krev
Rakovina žaludku: rizikové faktory a příznaky
Příčiny vzniku rakoviny žaludku nejsou dosud zcela objasněny. Je však známo, že jejímu rozvoji na...
Dieta při střevních zánětech
Chronické i akutní střevní záněty jsou onemocnění, která vyžadují vždy také dietní léčbu. V akutn...
Dieta při onemocnění krve
Dietní vlivy u krevních chorob se týkají anémií (chudokrevnost) a interakce (vzájemné reakce) pot...
Polymenorea: příliš častá menstruace
Odborný termín polymenorea znamená příliš častou menstruaci. To znamená, že interval mezi dvěma m...